Rejser til Spanien med Bravo Tours

Spanien

Spanien
Spanien – daseliv på stranden, skønne tapas i brisen og smukke solnedgange.
Sommerferie eller vinterferie i Spanien er indbegrebet af livsnyderi og skønne solrige timer i familiens skød. Vi kommer hertil for at slappe af i solen, vandre i de smukke bjerge, gå hånd i hånd på de brede sandstrande, svømme med børnene i det lune hav, besøge de fine byer, opleve de store fodboldkampe, spille kort og backgammon på de små hyggelige pladser, nyde en kølig i skyggen, gå ture på marinaerne, se på kunst på et gadehjørne, spise tapas i aftensolen med krydret spansk rødvin, og beundre flamingodanserindens taktfaste rytmer til guitarens bombastiske strengedans. Det er herligt – det er spansk! Hos Bravo Tours har vi lang erfaring med Spanien, og vi elsker stemningen og pulsen i det store land mod syd.

Vi har nøje udvalgt vores destinationer på fastlandet og på de skønne spanske øer og glæder os til at vise jer Spanien fra mange sider.

Den spanske ø Menorca er Bravo Tours’ nyeste spanske sommerrejsemål. Mallorcas naboø har dejlige, hvide strande, flot natur, muligheder for aktiv ferie, hyggelige kystbyer med gode hoteller, masser af specialbutikker og lækker mad. På mange måder minder øen om både Provence og Mallorca. Menorca er lidt større end Bornholm, og hele øen kan ses fra øens højeste punkt, El Toro (358 meter over havet). Fra bjergtoppen ser man det smukke skovklædte landskab, de mange bugter med rolige strande og kilometervis af smukke stensætninger, der afgrænser alle veje og marker.

Costa de Almería var i mange år spaniernes eget ferieparadis, men Bravo Tours har nu som eneste danske rejsearrangør hotelværelser i tre ferieområder ved Almería-kystens lækre, brede strande. Hovedbyen, Almería, er en historisk og kulturel perle med autentiske tapas-restauranter og hyggelige gader. Costa de Almería er også porten til Andalusien med adgang til spændende natur og maurernes utrolige palads Alhambra.

Mallorca ligger i Middelhavet sydøst for Barcelona og er vaskeægte ferieklassiker. Øen udvikler sig stilfuldt i takt med gæsternes store efterspørgsel. De berygtede grisefester er for længst skiftet ud med rigtig god eksklusiv stil, som tiltrækker jetsettet fra mange lande. Alle elsker Mallorca, som byder på sommerferie i topklasse. Med de lækre strande, de fine bjerge, de flotte klippekyster, de smukke appelsinplantager, god shopping, hyggelige bjergbyer, lækker mad og palmer i lange banertilbyder denne skønne ø lige præcis det, der skal til for en formidabel ferie.

Bravo Tours sender hvert år masser af feriegæster til Kanarie-øerne sydvest for fastlandet ud for Afrikas kyst. Vi er særligt vilde med Fuerteventura, Gran Canaria og Tenerife, som ligger på samme breddegrad som Florida og Mexico og nyder godt af de varme vinde fra det afrikanske fastland.

Lanzarote er den fjerdestørste af De Kanariske Øer – halvanden gange så stor som Danmarks klippeø, Bornholm. 142.000 indbyggere er forholds mange på så lille et areal, så der er altid livligt i hovedbyen Arrecife og den vigtigste ferieby, Puerto del Carmen, der for få år siden blot var en lille fiskerihavn med beboelse for fiskerne og deres familier. Rå lavalandskaber med kratere og søer, kuperede veje og stier gennem ufrugtbare stendynger i palettens mørkeste farver er omkranset af kyster med små vige med lyst sand, der konstant overdænges af våde Atlanterhavskys.

Fantastiske Fuerteventuras fine hvide sandstrande sammenholdt med de rå sorte lavastrande gør turene rundt på øen spektakulære. Øen har oplevet meget fremgang i sportsturisme med lækre sportsanlæg, golfbaner og gode muligheder for løb, svømning og cykling. Bliv ikke overrasket, hvis I støder på en flok kendte cykelryttere på vejene.

Skønne Gran Canaria er velsignet med et perfekt klima, som også beplantningen nyder godt af. Her er smukke blomster og farverige buske. Kig godt efter på køreturene, og I vil se alt fra kaktus til papaya og kaffeplanter. Vi holder til mod syd på de mest vidunderlige strande i Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustín og Puerto Rico. Gran Canaria har rigtig meget at byde på, og vores danske rejseledere glæder sig til at vise jer rundt til øens bjergtinder, vulkankratere, bjergbyer og de skønne strande.

Smukke Tenerife huser Spaniens højeste bjerg og vulkan, El Teide. Med sine 3.718 meter giver den Tenerife et helt særligt præg, og mange gæster kommer til øen for at vandre. Vi holder til i syd i de fine byer Playa de las Américas og Los Cristianos, som tilbyder lækre strande, masser af solskinstimer, krystalklart hav og rig mulighed for absolut afslapning og sjove vandsportsaktiviteter. Vi glæder os til at vise jer denne kontrasternes ø, hvor naturen skifter rundt det næste bjergsving og giver jer så meget at opleve.

<script type=”text/javascript”>
var uri = ‘http://impdk.tradedoubler.com/imp?type(iframe)g(21276148)a(2277552)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(‘<iframe src=”‘+uri +’” width=”930″ height=”180″ frameborder=”0″ border=”0″ marginwidth=”0″ marginheight=”0″ scrolling=”no”></iframe>’);
</script>