7 storbyferier, der er værd at besøge

Storbyferier er oplagte at tage på, hvis man vil se forskellige stykker af verden og opleve anderledes og spændende kulturer. Nedenfor tipper vi om 7 af de mest populære og turistbesøgte storbyer i verden, og som har et vælg af oplevelser at byde på.

Disse storbyer bør du besøge i dit liv

Barcelona
Barcelona er, som mange andre byer, en by med rige shopping muligheder, festligt natteliv, smuk arkitektur og fantastisk charme, men byen har også en strand, hvor det er muligt at kombinere storbyoplevelser med sol og badeferie.

Berlin
En tur til Berlin vil give et fantastisk kulturindblik. Ikke alene byens mange historiske seværdigheder, men du finder også charmerende og stemningsfyldte spisesteder, hvor du kan nyde god gastronomi.

London
I London er det bl.a. værd at se det enorme indkøbscenter Harrods, særligt ved juletid med dens smukke belysning på hele facaden, eller tag et hvil på én af de mange lokale pubber.

New York
Turen til New York er en af de længere flyveture, og derfor kan det klart anbefales at sætte 7-10 dage af. Oplev Frihedsgudinden, kryds Brooklyn Bridge med et fantastisk syn ud over Manhattans skyline eller besøg turistfælden Times Square, hvor du kan opleve vaskeægte New York stil med lysopførte reklamebilleder overalt.

Paris
I Paris kan man slentre to og to i hånd ned af Seinen og hænge en hængelås på én af de mange broer, som symbol for sin kærlighed til hinanden.
Paris huser også over det bemærkelsesværdige Eiffeltårn, hvor man på toppen får det mest spektakulære syn ud over byen. Tag et hvil på de mange charmerende fortovscaféer og drik en cafe latte og spis en lun croissant.

Prag
Med en tur til Prag er det rent faktisk muligt at opleve mange af seværdighederne på én dag, da mange af tingene ligger i god gåafstand til hinanden. Oplev borgen Prazsky Hrad, der blev bygget helt tilbage i 800 tallet, hvor der bag murene ligger tre kirker, et munkekloster og endda et palads. I kan også slentre en tur langs floden Vltava og krydse Karlsbroen, som forbinder de to bydele af Prag.

Rom
Banker dit hjerte for Italien, er Rom helt klart en by, der er værd at besøge. Dog skal det siges, at de fleste seværdigheder i Rom stammer tilbage fra Det Romerske Rige eller Den Katolske Kirke, hvorfor mange af oplevelserne i byen har et historisk præg. Rom er også helt fantastisk om aftenen med stemningsfyldte restauranter, caféer og barer.

Er du på udkig efter en storbytur med familien eller vennerne, er Storbyfan.dk stedet, hvor skal du se nærmere. Find en billig storbyferie og få et indblik i de mange forskellige kulturer og charmerende by stemninger.