Tag på en bilferie og gør dine børn klogere

Det kan være sundt at tage en forlænget weekend eller to, til en smuk destination i verden. Vi giver dig et par råd til, hvordan du kan komme afsted i en lækker bil med hele familien, hvor ungerne kan lære en masse. Læs med og få at vide hvordan.

Lease en bil med plads og gas på

I stedet for at leje en bil, kan du faktisk spare utrolig mange penge på at lease en bil i stedet for. På den måde får du også lov til at køre i en lækker bil så længe du har lyst.

Overvejer du at tage på ferie her i Europa, bør du overveje en bil der kan lidt af hvert. Den skal være komfortabelt, hyggeligt og så må den også gerne være lidt sjov at køre i. Derfor vil vi anbefale at du kigger lidt nærmere på en Audi. Hos Nellemann Leasing, kan du få lige den Audi du vil have.

Har du det fint med at gå ned på plads, og bare ønsker en egoisttur med din kone, kæreste eller ven, så har i mulighed for at lease en Audi R8 med helt op til 610 hypper under hjælmen. Sådan en sag vil give lidt ekstra spark til bilferien og et stort smil på læben gennem hele turen.

Skal der lidt mere oppakning med, vil vi anbefale Audis Q-klasse. Denne klasse har mange gode biler, som både er sjove og har masser af plads. Sådan en vil være perfekt til den store familietur, hvor i kan nyde hinandens selskab i en stor dejlig bil, som garanteret vil være komfortabel på hele ferien.

Kan du nøjes med lidt mindre plads end Q-klassen kan tilbyde, så kan du finde en super god Audi A-klasse, som stadig har masser af plads til en bilferie, men også er lidt kærligere over for din pengepung.

Lyder det som noget for jer? Det kan vi godt forstå. Du kan finde din feriebil på deres hjemmeside og lease en Audi her.

Sådan uddanner du dine børn på ferien, så de er klar til at komme tilbage til skolen

Når du er på ferie med ungerne, er det vigtigt, at de ikke kommer bagud med skolen. Det kan vi hjælpe dig med. Vi kender nemlig en side, hvor du kan få en masse gode råd og inspiration til, hvordan du for eksempel kan lære dine børn at læse, og hvilke voksenbøger du bør læse for dine børn, så de kan blive nogle kloge dygtige unge mennesker.

En dygtig lærer navn Simon Schmidt From, har lavet en hjemmeside, hvor han fortæller om sig selv og giver en masse gode råd til at træne dine børns indlæringsevne og gode tips og tricks til, hvordan man bliver bedre i skolen. Dette er blot nogle få ting ud af de mange gode råd fra Simon.

Det kan være en god idé at bruge de lange køreture på ferien til at læse højt for dine børn, hvis du er passager i bilen. Er du chauffør bør du blot holde øjnene på vejen. Dette er med til at holde børnenes hoveder oppe på beatet. Du kan læse meget om disse gode råd til at træne din børn i skolen på en sjov måde imens i holder ferie med hjælp fra Simon Schmidt From.