Tag billigt på ferie og et par tips til, hvad du skal have med i kufferten

Du kender sikkert følelsen af at have lyst til at tage på ferie, men du ikke helt ved hvor du skal tage hen uden det store overgreb på din pengepung, og hvad der skal med i kufferten. Vi har et par råd til dig du kan få med på vejen.

Storbyferier er altid interessante

Det kan være en udfordring lige at finde ud af, hvor du skal tage hen. Ydermere vil du sikkert også gerne finde nogle billige billetter. Det skal vi nok hjælpe dig med.

Noget af det sværeste når du skal rejse, er at finde flybilletter til en god pris. Men først skal du finde ud af, hvor du gerne vil hen.

Du kan eventuelt tage til Paris og udforske den berømte franske storby, hvor du blandt andet kan se Eiffeltårnet og de franske små hyggelige gader. Er du til lækker mad og romantik kan Paris varmt anbefales.

Er du mere til lidt italiensk, kan du tage et smut til Rom, hvor du kan se gamle bygninger, hyggelige små italienske gader og de små søde velkendte italienske biler. Her har du også mulighed for at få lidt lækkert til ganen i det italienske køkken. Har du allerede været i Rom, kan du eventuelt tage til Verona, som er en meget smuk hyggelig by, med gamle borge, hyggelige gader og idylske omgivelser.

Skal du væk fra Europa, kan du tage et smut til USA og besøge en af USA’s kendte storbyer. Los Angeles er til dig, som vil se nogle store flotte huse, hvor mange af de kendte hollywoodstjerner bor. San Francisco er til dig, som vil udforske den hyggelig by, som er kendt for deres store bakker, skarpe vejsving og de gamle sporvogne.

Las Vegas er til gambleren, som vil ud og se nogle fantastiske casinoer, store hoteller og ekstreme lysreklamer. Vil du hellere over på østkysten bør du besøge New York, hvor du kan se en masse høje flotte bygninger samt Frihedsgudinden.

Nu er du sikkert blevet i rigtigt feriehumør. Derfor skal vi nok afsløre, hvor du kan finde billige flybilletter til disse destinationer. Du kan se mere om billige flybilletter på Rejsepriser.dk og book din næste rejse.

Dette skal du have med i kufferten

Det kan være en god idé at lave en lille seddel eller note om, hvad du skal have med på ferie. Mange har en tildens til at glemme de vigtigste ting i sidste øjeblik. Sørg for at lægge de ting frem, som du ønsker at have med på ferie, nogle dage før du tager afsted.

Noget af det vigtigste er at lægge pas, pung og nøgler frem dagen inden afgang. På den måde undgår du at glemme det allervigtigste.

Din toilettaske bør du også pakke nogle dage i forvejen bortset fra tandbørste og de andre ting du benytter dig af. Det kan være en god idé at investere i en ny skægtrimmer, når du skal afsted på ferie, så du undgår bakterier. Vi kan anbefale nogle fremragende skægtrimmere fra Made4Men, som fås til en hver pris. Du kan tage et smut forbi deres webshop så du kan trimme skægget hurtigt.

Med disse gode råd kan du let komme hurtigt afsted på ferie, som du fortjener. God rejse!