Storbyferie i 2018? Tag turen til Paris

”Byernes by”, ”Kærlighedens by”. Paris. En af danskerens favoritbyer – og det er ikke uden grund. Byen emmer af kunst, historie, arkitektur, seværdigheder, god mad og romantik. Læs videre og få de bedste tips til seværdigheder, oplevelser, shopping og mad.

 

De bedste tips og tilbud

Når du besøger Paris, skal du selvfølgelig opleve de mest kendte seværdigheder. På listen over must sees finder du Eiffeltårnet, Triumfbuerne, Notre Dame Katedralen, Louvre Kunstmuseumog Montmatre. Alle disse seværdigheder koster penge, men du kan heldigvis også opleve meget af Paris ganske gratis. Tag eksempelvis en gåtur ad Champs-Elysées, en slentretur langs Seinen og besøg den historiske Concorde Plads. Paris bugner også af hyggelige parker med hyggelige haver, der er perfekte til en romantisk udflugt med en flaske vin og en lækker sandwich.

 

Elsker du god mad, er du i Paris kommet til den rette by. Overalt i byen finder du caféer, bistroer, brasserier og restauranter. Mulighederne er uendelige, og du bør ikke gå glip af de gode spiseoplevelser, det franske køkken og de franske vine kan give dig. Besøg en lokal restaurant, så du kan opleve den autentiske franske mad og gode stemning.

 

Det er svært at sige storbyferie uden også at sige shopping. Når der skal shoppes i Paris, findes der noget for enhver smag og ethvert budget. Paris byder nemlig på alt fra eksklusive butikker, til små specialbutikker, loppemarkeder og til store varehuser. Både i Latinerkvarteret og langs Champs-Elysées kan du få unikke shoppingoplevelser.

 

Paris – en billig storbyferie

Det er ingen hemmelighed, at Paris ikke ligger blandt de billigste steder at tage på storbyferie. Både rejsen dertil, opholdet, mad og shopping kan ende med at blive en dyr affære. Men det betyder ikke, at du ikke kan sammensætte en billig rejse til Paris – tværtimod. Find en billig storbyferie til Paris og gør klar til din næste ferie!