Oplev Paris

Billig storbyferie til Paris

Paris er en by, hvor de store følelser kommer i spil. Byen emmer af kunst, kultur, mode, mad, design, historie og romantik. Derfor er det også et ideelt sted at tage hen på en billig storbyferie. Faktisk over 45 millioner turister årligt Pars, hvilket gør den til det mest populære turistmål i verden sammen med New York. Det vidner bare om en storby, der virkelig er værd at besøge.

Det er heldigvis dejligt billigt at rejse til Paris med fly. For med byens mange kulturelle tilbud og indkøbsmuligheder, er det ikke svært at komme til at bruge sine penge. Der er rigtig mange fristelser, og man kan sagtens fortabe sig i den dejlige storby.

På grund af de mange turister er der rig mulighed for at finde billig overnatning på din storbyferie i Paris. Hvis man er to eller flere er der også mange penge at spare, hvis man vælger at bo på et værelse sammen. Særligt skal man lægge mærke til, at priserne varierer meget afhængigt af sæsonerne. Der bor 2,2 millioner mennesker i den centrale del af byen og næsten 12 millioner i hovedstadsområdet. Det gør, at Paris strækker sig over et stort område. Og jo længere, man kommer ud, desto billigere bliver det at overnatte. Man skal dog helst bo i nærheden af transportmuligheder, for det kan nemt tage flere timer at køre de sidste ti kilometer ind i Paris centrum.

Storbyferien i Paris giver dig god mulighed for at opleve nogle af verdens mest berømte turistattraktioner som Notre-Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuerne og Louvre. For alle attraktionerne er værd, blot se på uden at betale i dyre domme for at komme ind i dem eller op i dem.

Og selvom byen har næst flest Michelin-restauranter af alle byer, så kan du sagtens komme til at opleve det udsøgte franske køkken for mindre penge. Men man kommer ikke udenom, at penge hurtigt får ben at gå på, selvom man er på en billig storbyferie i Paris. Paris er en fed by, som er nem at holde billig storbyferie i.

Når man siger Paris kommer man næppe uden om Disneyland og Disneyland Studios, som ligger lidt udenfor byen. Men den er nem at komme til med metroen.