Oplev USA

Billig storbyferie til New York City

Lad os tage New York som eksempel. Mange tror, at det partout skal koste en formue, hvis man vil på verdens (ifølge nogen) fedeste storbyferie. Men sådan er det slet ikke. Flybilletterne er forholdsvist billige og det er langt fra usædvanligt, at du kan komme af sted på storbyferie for under 4.000 kroner. Tit for mindre endnu. Priserne afhænger naturligvis af, om du er fleksibel med datoerne eller ej.

Dernæst kommer hotellerne. Problemet med hotelpriserne i New York er, at der ikke er specielt meget plads på Manhattan. Det betyder også, at priserne stiger, fordi huslejen på Manhattan er tæskedyr. Dertil kommer efterspørgslen, som også er høj, da New York City er overrendt af turister året rundt. Ingen af delene gør noget godt for priserne.

Men – det et trods alt muligt. Hvis du er villig til at gå lidt på kompromis med beliggenheden, kan du sagtens finde billige hoteller. En mulighed er at finde et hotel i Brooklyn, der får man meget mere for pengene end på Manhatten, men det giver naturligvis noget resjetid da de kendte turist attraktioner ligger på Manhatten, men husk at New York er en billig storby som er meget mere end Manhatten. En anden mulighed er hostels, hvis du er ung og ikke har noget problem med, at du skal bo sammen med en masse andre unge. Men når flybilletter og hotel først er på plads, er der ingen garanti for, at resten af turen bliver billig. I New York City lurer fristelserne over alt. Du kan med andre ord lige så godt forene dig med tanken om, at du kommer af med dine penge på en eller anden måde – hvis ikke på logistikken, så i de mange restauranter, butikker, museer og så videre.

Billig storbyferie til Las Vegas

Las Vegas er det ultimative sted for dem der ynder at spille. Men en storbyferie til Las Vegas er faktisk også for alle andre, man kan ikke andet end blive imponeret over denne by og menneskerne i den. Las Vegas er faktisk på sin måde et oplagt sted til en billig storbyferie da det meste af ferien faktisk er billig, her hiver de pengene ud af din pung ved slot maskiner og spille borde.Den store post på rejsen er fly billetten, men den kan fåes ned til 5500 kr, derimod er hotellerne billige, i Las Vegas kan du få en overnatning til under 200 kr. Så ligger hotellet naturligvis ikke på the strip, men man bliver ikke snydt af den grund da hotellet har eget casino.

Derudover går der busser indtil the strip hvor de kendte hoteller ligger og man kan frit gå ind på alle hotellerne og spille, se shows eller bare studere alle menneskerne der er fra hele verden.Las Vegas er virkelig en storby med vægt på stor, her er imponerende hoteller og man mister fuldstændig tidsfornemmelsen når man går rundt i den billige, spilleglade storby. Der er masser af ting at se og prøve, eksempelvis kan nævnes springvandet foran hotel Bellagio som har kostet lige godt 200 millioner kroner at bygge, eller hvad med en tur i rutchebanen på taget af Stratosphere bygningen. Det er et godt sted at tage hen hvis man gerne vil på en billig storbyferie. Las Vegas billig og en rigtig fed by at holde storbyferie i.