Bestil måltidskasser og få flere penge til ferien

Hvis du og din familie er glade for at rejse, leder I uden tvivl også altid efter måder, hvorpå I kan få råd til endnu flere rejser og ferier. I så fald kan det være en god idé med måltidskasser. Det giver jer nemlig mulighed for at få aftensmad til et fast beløb uge efter uge.

Måltidskasser er aftensmad på abonnement, så at sige. I vælger en kasse, der passer til jeres familie. Herefter vil der ugentligt blive leveret en kasse med råvarer og madopskrifter til jeres hoveddør. Det giver jer mulighed for at vide præcis, hvor mange penge I bruger på aftensmad hver dag. Og så giver det jer også virkelig lækker mad – hver dag. Se websted for at finde lækre tilbud.

Slut med madplaner

Når du vælger at bestille en måltidskasse til din familie og dig selv, slipper du også for at planlægge aftensmad. Det er ellers en beskæftigelse, der beskæftiger mange familier søndag aften. Når du bestiller, er det i stedet firmaet bag kassen, der planlægger maden. De sørger også for, at du får de nødvendige råvarer og letforståelige madopskrifter. Alt, hvad du selv skal gøre, er, at tilberede maden. Det er altså slut med at planlægge og købe ind til aftensmad.

Vælg den måltidskasse, der passer bedst til jer

Hvis du gerne vil bestille en måltidskasse, har du rig mulighed for at vælge netop den kasse, der passer bedst til dig og din familie. Du kan nemlig vælge blandt et bredt udvalg af kasser. Her finder du alt fra veganske kasser til kasser med ekstra kød.

I har naturligvis også mulighed for at skifte mellem kasserne, hvis I gerne vil prøve noget nyt. Det kan eksempelvis være, at I gerne vil prøve en kødfri uge.

Du bestemmer selv antallet af kuverter

Ligesom du selv bestemmer typen af mad, bestemmer du også selv, hvor mange personer, der skal være mad til. Hvis der er en uge, hvor du ved, at I ikke er særligt mange hjemme til aftensmad, kan du derfor nedjustere antallet af kuverter. Det samme gør sig gældende, hvis du ved, at I er flere til aftensmad en anden uge. Hvis I tager på ferie, har I naturligvis også mulighed for at helt afbestille kassen den eller de uger.