To ting du skal have med på storbyferie

Skal du på storbyferie i den nærmeste fremtid, så kan det godt betale sig at gøre sig umage med at pakke sine kufferter. En storbyferie er nemlig en alsidig ferie, hvor man har mulighed for at lave massevis af forskellige aktiviteter.

Det sætter dog også store krav til en alsidigt pakket kuffert, så du har alle de ting, du skal bruge under hele din ferie.

Har du brug for hjælp til at pakke kufferten til din næste storbyferie, så læs med her og find ud af, hvilke to ting du skal huske at have med.

Forskellige slags fodtøj

Fodtøj er utrolig vigtigt. På en storbyferie kommer man til gå meget, derfor skal du først og fremmest have noget praktisk fodtøj, som du går godt i.

Dernæst skal du også have nogle pæne sko med, som du kan bruge, hvis du skal ud og spise, i teateret eller lignende.

Er du afsted om sommeren, så er det også en god idé at have nogle sandaler med. De kan både bruges til at gå i, men det kan jo også være, at du vælger at tage på stranden én af dagene under ferien.

Forskelligt tøj

Du skal også pakke tøj til flere forskellige lejligheder. Du skal have mest praktisk tøj med, som du kan bruge til at gå rundt i byen i. Så er det også en god idé at have noget lidt pænere tøj med, som kan bruges om aftenen.

Det kan også være, at du er inviteret til kostumefest imens du er afsted på ferie. I det tilfælde skal du også huske at pakke et kostume. Der findes mange fede fange kostumer, som du kan tage med. Ellers kan du kigge på kostume guiden og få inspiration til andre fede kostumer.