Turen til Sydfrankrig kræver en fed bil

En rigtig fed ferie kræver en rigtig fed bil. Hvad er det for en tur til Las Vegas uden en stor bil, I kan trille igennem byen i. Og hvad er en tur til Frankrig i en lille Fiat 500.

Det sydfranske byder på rigtig mange fornøjelser, en af dem er altså at køre på de smukke kystveje og en anden at give den gas på motorvejene.

Er pengepungen så ikke lige til at købe en helt ny Audi, så kan det være der er andre muligheder. For nu hvor I skal afsted, så skal I også afsted på den rigtige måde, ellers kan man lige så godt blive hjemme.

En leasingaftale kan være en god ide

Hvis du gerne vil have en Audi med til Sydfrankrig, så er rådet at lease en Audi her. Det er ikke en dum ide at lease, det kan faktisk være en dum ide at lade være.

Først og fremmest er det langt fra os alle sammen, der ender med at kunne købe en spritny Audi med hjem. Derfor er leasingaftale meget belejlig, for du skal ikke smide i nærheden af lige så mange penge.

Du skal heller ikke bekymre dig om bilen 24/7. Er der noget, der ikke er, som det skal være, så kører du bare tilbage til forhandleren, og så finder i ud af det derfra.

Det er noget lettere generelt og noget bedre, når det er en fed Audi, du gerne vil have.

Brug hovedet, når du kører

Selvom der er færre bekymringer med en lækker leaset Audi og fantastiske kyststrækningen i det sydfranske, så husk at bruge hovedet.

Bare fordi leasingaftalen og bilen er fantastisk, så er det ikke sikkert, at man kan sige det samme om dine kørefærdigheder. Så hav hovedet med, når du kører – også i det franske.

Det betyder selvfølgelig ikke, at I bare skal tøffe rundt på hele turen. I skal jo f.eks. igennem Tyskland for at komme derned, hvor fartgrænsen er lidt noget andet.

De høje omdrejninger og den høje fart skal I nok få lov at høre. Det er slet intet problem.