9 storbyer: Disse måneder er billigst at rejse i

Kan du nogle gange undre dig over, hvorfor flypriserne den ene måned er dyre end den anden? Eller hvorfor den ene storby er dyre at rejse til end en anden by? Det hænger uløseligt sammen med udbud og efterspørgsel, og vi kan nogle gange sidde og bruge timevis på at søge på nettet efter den billigste rejse i den specifikke måned. Er du ligeglad med en særlig måned at rejse afsted i, og vil du bare gerne lidt væk hjemmefra, så er der gode råd at hente her. Nedenfor finder du 9 udvalgte storbyer, der ud fra en undersøgelse har vist, at de er billigst at rejse til i en specifik måned.
Så står du og gerne vil til Berlin, Moskva eller måske Rom, så læs med her og bliv klogere på, hvornår du skal booke flybilletterne til.

storbyferie

Berlin – Januar

Moskva – December

Rom – Januar

Barcelona – Januar

London – Januar

Paris – Januar

Amsterdam – September

Lissabon – Januar

New York – Januar

Med enkelte undtagelser er januar altså måneden, hvor du netop skal bestille flybilletterne til og tage af sted. Ikke nok med at butikkerne herhjemme kører med gode januarudsalg, så har det også en påvirkning på flypriserne, og særligt i januar er rejseselskaberne også gavmilde.
En oplagt mulighed for at komme væk fra juleræset og stresse af fra de mange julekomsammener.

Tag en forlænget weekend fri

Ferier behøver ikke kræve en uge eller længere tid væk fra arbejdet, det kan også blot være en weekend eller en forlænget én af slagsen. Det handler tit om bare at komme væk og se nogle andre omgivelser, for 3-4 dage kan være det, der skal til for at lade batterierne op og vende tilbage med fornyet energi. Find afbudsrejser til storbyen her, og slip tankerne fra bunkerne på skrivebordet eller de mange mails, der skal besvares. Du vil se anderledes på det, når du vender tilbage efter nogle skønne dage med storbyminder.