NYTÅRSAFTEN I UDLANDET – DE 5 FEDESTE STORBYER TIL NYTÅR

Når du har planer om at holde nytår i udlandet, er du kommet til det rigtige sted. Her vil vi nemlig fortælle dig om de fem fedeste storbyer, som man kan holde nytårsaften i. Vi har selv rejst meget og gjort vores egne erfaringer, og netop derfor ved vi også, hvor det er værd at tage hen. Det kan naturligvis være en dyr fornøjelse at tage på storbyferie til nytår, men heldigvis er der noget at gøre ved det, hvis ikke man har penge nok. Få råd til både rejse, det perfekte outfit og et brag af en fest. Find et billigt lån på Monni.dk– du skal jo først betale af næste år. Hvis ikke allerede dine venner ved, at der findes denne mulighed, så del det endelig med dem, så I kan komme af sted sammen.

København

Ja, vi ved godt, at det er i Danmark, men vi kan ikke lade være med at nævne København, da det er en fantastisk storby at holde ferie i. Det behøver ikke koste mange penge at tage til København, men man vil med sikkerhed skulle bruge nogle kroner, da der også her er mange muligheder. København summer af liv og glade mennesker på denne sidste dag i året, og der er mulighed for at møde mennesker fra verden over, når man ønsker at feste i byen på denne dag. Der er utrolig mange gode restauranter, barer og spillesteder, der har åbent denne dag, og der er også mulighed for at overnatte på en af byens mange hoteller. Nytår i København kan blive en uforglemmelig oplevelse.

Paris

Paris er helt særlig, og det er den naturligvis året rundt. Men man kommer ikke udenom, at Paris kan være endnu mere særlig, når man besøger byen Nytårsaften. På denne dag er der nemlig stor mulighed for at opleve den fest, som byen summer af, og når man vælger at besøge Paris Nytårsaften, kan man være sikker på at få en oplevelse, som der ikke er mulighed for herhjemme. Paris er nemlig mere end blot en almindelig storby – det er nemlig en by, der for alvor forstår, hvordan man fester. Paris er spækket med festglade mennesker, der alle er klar til at bidrage til en helt særlig Nytårsaften, og man kan starte med en dejlig middag på en god restaurant, inden man bevæger sig ud i bylivet på denne særlige aften. Når man besøger Paris, skal man have rigeligt med penge med, og det skader heller ikke, at man er fin i tøjet.

New York

Når man tænker på Nytårsaften, kommer man ikke uden om New York. Her er det hele bare større og bedre, og man vil i New York kunne få oplevelser, som vi ikke kender til i hverken Danmark eller Europa. Da New York er en meget stor by, handler det om, at man hjemmefra finder ud af, hvor det er, det er værd at tage hen i byen. Heldigvis er der i New York mange muligheder for at spise billigt, men hvis man gerne vil have noget i den eksklusive ende, kræver det naturligvis nogle kroner. Hvis man vælger at sove på hotel i New York, kan man godt regne med, at det bliver en dyr fornøjelse – men hvorfor ikke give sig selv denne oplevelse på årets sidste dag?

Stockholm

Der er nok ikke så mange, der havde regnet med, at netop Stockholm ville være at finde på denne liste, men det er den, og det er der sine grunde til. Stockholm er nemlig en utrolig hyggelig by, der har noget at byde på, og her kan findes anledning til både fest og hygge. Hvis man er til det helt store festivitas Nytårsaften, kan man finde det i centrum af byen, og hvis man derimod er mere til den lidt mere rolige aften, er der mulighed for at søge lidt uden for byen. Her findes nemlig hyggelige caféer, som har nogle gode arrangementer, når det er nytår. I Stockholm kan man kombinere en dejlig storbyferie med Nytårsaften, og man behøver ikke nøjes.

Barcelona

Endelig har vi samlet Barcelona på listen, og det har vi fordi, at de i Spanien også er rigtig gode til at feste. Barcelona er kendt for alle de spændende lys, når det er Nytårsaften, og hvis man er på udkig efter et brag af en fest og en anderledes oplevelse, så kan Barcelona være det sted, man ønsker at besøge næste gang. Mulighederne er her mange, og dagen derpå kan man tage en tur ud at vandre i bjergene, der ligger lidt uden for Barcelona.

Skynd dig at booke din Nytårsaften allerede i dag!