Tag på storbyferie og bliv fyldt op af indtryk og oplevelser

For nogle er det længe siden, at man sidst har været på ferie, mens det for andre måske ikke er. Man skal huske på, at alle kan have godt af at få en pause fra hverdagens stres og jag, og derfor er en storbyferie perfekt. Med en storbyferie kan man blot tage af sted en forlænget weekend og alligevel føle sig helt fyldt op af nye oplevelser og indtryk. Der skal ikke mere til at lade batterierne helt op.

 

Oplev Lissabon

Lissabon er solvarm og afslappet. Man kan opleve de storslåede pladser og stemningen i de snævre gader. Her er der mulighed for at tage toget til Castelo de Sao Jorge, hvor man kan opleve byens bedste udsigt. Hvis man er til fest og farver, kan man opleve det unge og moderne Lissabon, som byder på supermoderne barer og diskoteker, hvor der virkelig er skruet op for festen.

Der er også mulighed for at nyde et dejligt måltid og et lige så dejligt glas vin, mens man hører på sjælfuld sang omringet af mennesker, man kan lide.

 

Hvis man skal opleve mere kultur i Lissabon, skal man træde inden for i én af de store katedraler, som har prægtige hvælvinger og slanke søjler. Derefter kan man på storbyens havepromenade finde monumentet for Portugals legendariske søfarer, hvor man førhen sejlede til Indien fra. Hvis der skal gå rigtig meget kultur i den, bør man også besøge det romantiske Pena slot, som ligger højt hævet over byen Sintra – få kilometer nord for Lissabon.

 

Det er helt sikkert også en oplevelse værd at leje en bil i Lissabon og krydse over Tejo floden, som deler landet i nord og syd. På den anden side kan man tage på udflugt langs Atlanterhavskysten, og ikke mere end 30 kilometer fra storbyen vil man opdage charmerende kystbyer med lokal stemning og masser af fiskeri.

 

Der er også mulighed for at gamble på et af de mange kasinoer. Derudover kan man kombinere storbyferien med badestrande i verdensklasse.

 

Bestil nu og rejs inden for få dage

Lissabon er altså storbyferie for familier, venner, kærester, pensionister og singler, og på billigsteafbudsrejser.dk kan man nemt, billigt og med kort varsel finde rejser dertil.