Tag til alternative storbyer og spar penge

Det er naturligvis en fed oplevelse at rejse på de mest populære storbysferier, for der er en grund til populariteten. Men det betyder oftest også, at med en høj efterspørgsel, så kan byen også presse prisen op på madvarer, shopping og lignende. Da kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hvad med at tænke alternativt og opleve andre spændende storbyer, som alle ikke har været i, og hvor du dermed kan spare penge?

Disse alternative storbyer har meget at byde på

Du får tips til, hvor du kan rejse hen på storbysferie end de traditionelle destinationer, som kan spare dig mange penge, fordi du kan leve billigere.

Madrid

Hvad, mange glemmer, er, at Madrid er hovedstad i Spanien – og ikke Barcelona. Er du glad for kulinariske oplevelser, så kan du i Madrid komme på Michelin-restaurant og massevis af madmarkeder. Normalvis vil de fleste vælge Barcelona, fordi de tror de er bedst, når det kommer til tapas og paella. Men her tager de groligt fejl. Madrid har masser at byde på, som ligger i samme kaliber. I byen kan du også opleve museer i særklasse og en rå undergrund. Dertil så har Madrid også et særdeles godt fodboldhold Real Madrid.

San Francisco

Mange vælger typisk at rejse til New York, hvilket også er en helt fantastisk oplevelse. Men i skyggen af The Big Apple er der på vestkysten smukke San Francisco, som ligger i Californien. Her kan du opleve spændende restauranter og hyggelige kaffebarer i blandt andet Mission. I San Francisco har du også masser af mulighed for at se arkitektur, som er med i film. Must-see er Golden Gate Bridge.

Zagreb

I de senere år er Budapest i Ungarn blevet en populær rejsedestination, men vil du prøvet noget anderledes, kan du besøge Zagreb i Kroatien, som ligger tæt på Budapest. Her er arkitekturen helt unik med østrig-ungarsk historie. Caféerne i Zagreb er uden undtagelse noget af det bedste.

Porto

Porto i Portogal er en overset storby, som er placeret ved Rio Douro – en flod. Porto er den næststørste by efter hovedstaden Lissabon. Byen har mange billige overnatningsmuligheder og spisesteder. Du kan opleve vingrotter og smage på en masse vin til fordelagtige priser. Dagen derpå kan du hoppe på en vintagesporvogn og nyde byen.

Vil du gøre storbysferien endnu billigere, kan du vælge at tage en afbudsrejse til en af destinationerne. Se mere på billigsteafbudsrejser.dk.