Verden kalder på dig, lige meget hvem du er

At rejse er at leve, sådan hører man det så tit. Og det er ikke uden grund. Der er en grund til, at citatet ikke mindst er så udbredt, men der er også en klar grund til, at det er rigtigt.

Men selvom, at de fleste kan nikke genkende til, at de elsker at rejse, så kan der dog også være rigtig mange grunde til, at man så ikke får det gjort. For sådan som det ’at rejse’ ofte er fremlagt, så kan det være svært at udleve. Det kan nemlig virke som om, at det at rejse skal være dyrt, skal tage rigtig lang tid og kræve en rigtig lang ferieperiode osv. Men sagen er den, at det slet ikke behøves at være sådan.

Et rigtig godt eksempel på dette er en tur til Berlin i Tyskland. Berlin er ikke bare et mekka for shopaholics og andre guruer, det er også en stærkt kulturelt præget by, der er fyldt med historier, kunst og ikke mindst kulturarv, der strækker sig mange år tilbage. Prikken over I’et er, hvordan Berlin formår at være det perfekt sammenstrikkede rejsemål til alle, om man er 17 eller 80 år gammel.

Kom sikkert frem og tilbage- ikke bare for dig, men også for klimaet!

En rejse som denne til Berlin er en Bustur med Hanstholm Rejser og det er der flere fordele i. Først og fremmest, så er der den fordel, der er en rigtig stor spiller for tiden, og som er på alles læber og generelt fylder hele billedet også politisk. Og det er klimaet. At vælge en bustur i stedet for en flyvetur er en god gerning for miljøet og for dig selv, for du er hermed med til at passe på det, som vi jo alle elsker så højt.

Samtidigt sikrer busturen dig en væsentlig fleksibilitet og punktlighed.